Okonjima NR – Etosha NP – Olifantrus restcamp

Donderdag 24 januari 2019

Na het prima ontbijt heb ik in Outjo wat boodschappen gedaan en natuurlijk ook getankend. Ik heb besloten toch maar via Okaukuejo naar Etosha te rijden, en daar de parktoegang betaald, voordat ik naar Olifantrus restcamp ben gereden. Onderweg waren de waterplaatsen een aantal keren heel goed bezet. Het is ook vandaag weer loei heet, en de dieren hebben het duidelijk moeilijk. Wat water is dan een uitkomst. Ze stonden in rijen te wachten, waarbij de olifanten duidelijk in het voordeel waren en dan ook voorrang namen.

Ik heb de camping gebooked en wat besteld uit de kiosk als diner. Daarna ben ik nog een poosje wezen kijken naar de ondergaande zon bij de waterplaats met uitkijkpunt.

Later op de avond ontdekte ik dat ik mijn telefoon ergens onderweg ben verloren omdat uitgebreid onderzoek van de auto tussen stoelen en banken geen resultaat opleverde, en ook de tassen en kastjes nul waren. Pech lijkt zich maar op te stapelen deze week. Ik weet niet of dit verlies verder nog negatieve gevolgen heeft, omdat ik niemand meer kan bereiken, en alle belangrijke informatie (tel.nrs, etc.) niet in mijn hoofd zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *