Namutoni – Popa Falls

Zondag 27 januari 2019

De in de planning langste etappe van 630 km is eigenlijk zonder problemen verlopen. Ik was redelijk op tijd op de camping van het natuurreservaat en kon daarom de administratie eindelijk een beetje bij werken. Ik heb gelijk meer even de kleren die al een paar dagen nat zijn geweest van het zweet door een bak met schoon water gehaald. Ik hoop dat ze nog voldoende drogen, want inmiddels is het hier hevig aan het onweren. Ik ben hier in het nieuwe restaurant gaan eten, maar dat is niet echt een aanrader; ongezellig (in je eentje) en sfeerloos. Het eten was wel voldoende, maar ik heb voor morgenochtend toch maar geen ontbijt besteld.

(Ik heb ook nu weer s’nachts een paar keer auto-alarm gehad).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *