Namaqua National Park  – Augrabies Falls National Park

19 december 2019.

Vanmorgen om 7.30 uur vertrokken, na een eenvoudig ontbijtje. Ik heb de kortere route naar Kamiskroon genomen, maar ook deze dirtroads vragen de nodige tijd; bijna drie uur voor 100km. Verder kon ik aardig doorrijden zodat ik om 1500 uur in Augrabies National Park aan kwam.

Na een half uurtje pauze heb ik mij toch maar weer aan de soms heel stijle dirtroads in dit qua natuurschoon prachtige park gewaagd. Ik ben dit keer iets verder doorgedrongen dan de vorige keer, mede omdat ik een paar sites heb overgeslagen waarvan ik wist dat die veel tijd vragen,  vanwege de gevaarlijke klim en afdaling.

Ik wilde nog van de gelegenheid gebruik maken nu ik power heb om de batterijen van de kamera’s en het tablet op te laden. Dus ben ik ongeveer halverwege omgekeerd.

Ik heb voor vanavond een tafeltje in het restaurant besteld. Ik hoop dat de (betaalde) wifi het doet, zodat ik misschien wat achterstallige berichten kan verzenden. We zullen wel zien.

Eén antwoord op “Namaqua National Park  – Augrabies Falls National Park”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *