Kgalagadi Transfrontier Park

Zaterdag 21december 2019.

Vanmorgen ging de wekker om kwart over vijf, maar ik was al wakker van het gekwetter van de vogeltjes. Na een eenvoudig ontbijt ben ik om 6 uur begonnen aan de drive, van wat ik gemakshalve noem de grote driehoek. Heen de weg maar MataMata, halverwege de dwarsverbinding naar de weg naar Nossob, maar daar weer richting Twee Rivieren. Op papier een peulenschil maar dat is toch 250 km en omdat ik ruim over twee uur weer terug was was ik toch ruim 8 uur onderweg geweest. Gemiddeld dus ongeveer 30km/h, best heel snel voor een serieuze drive.

Wat daaraan bijdroeg was het feit dat er nauwelijks iets te zien was onderweg. Net als gisteren teleurstellend. Ik heb de auto geparkeerd en mijzelf op een biertje getrakteerd. Twee hamburgers van de braai maken het diner voor vandaag af.

Morgen verkast ik naar MataMata restcamp. Daar ben je nog meer van de buitenwereld afgesloten. Hier kon ik nog een voucher kopen. Misschien dat dit bericht er mee over komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *