Halali Restcamp – Okaukuejo Restcamp

Zondag 10 februari 2013

Vanmorgen de etappe gestart met een bezoek aan de succesvolle waterplaats van gisteren, maar vanmorgen was er niets te zien bij aankomst. Ik heb de auto geparkeerd in de hoop dat er toch nog wat te beleven zou zijn, en ja hoor, na een poosje wachten kwam er een groepje olifanten uit het bos voor een drankje en een bad.

DE groep werd later afgelost door een tweede groep die wel kwam drinken, maar waarvan niemand ging baden. Op weg naar Okaukuejo Restcamp enorm veel zebra’s gezien en springbokjes. De zebra’s trokken in een kilometers lange kolonne door het veld. Ik heb wel aardige plaatjes kunnen maken denk ik.

Bij de avond safari nog een paar leeuwen gezien en leuk vastgelegd. De dagteller staat op 250 km. Ik twijfel of ik morgen nog blijf of al doorga. De vlaktes met steeds dezelfde dieren wordt een beetje eentonig. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *