De laatste loodjes

Vrijdag,  20 februari 2015.

Het was weer eens zo’n slapeloze nacht. Ik ben al een paar dagen iets van morgenziek; misselijk.
Met het “seatbelds on” sign vanwege turbulentie wordt het er niet beter op. Ontbijtservice start op in de combuis om 3.30 uur, en laat ik daar nu net naast zitten. Veel beenruimte, maar dus ook nadelen. We komen op tijd aan in Parijs waar het 5 graden is, voor een korte transfer voor de vlucht naar Amsterdam.
Ook nu weer gedonder bij de tassen controle.  Het neem zolangzamerhand echt belachelijke proporties aan. Ik moest al mijn lenzen uit de tassen halen, en ondanks dat de poortjes niets aangeven ook nog eens gefouilleerd worden. Ik kwam bij de incheckbalie van de gate toen de aankondiging van de vlucht al weg was. Ik was de laatste passagier die nog door mocht.
Afijn op Schiphol ging het lekker vlot, en kon ik om 9.33 uur met de trein naar Zwolle.
Vandaar is het nog een wipje naar huis.

image

Einde van dit reisverslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *