Chobe NP – Nata Lodge

Woensdag 30 januari 2019

Na het ontbijt ben ik via het “hoofdpad” (niet langs het water) naar de poort gegaan omdat het een lange etappe was met de kans op boodschappen onderweg. Ik heb in Kasane getanked en via wat omzwervingen uiteindelijk toch een nieuwe bout en moer in de trap gekregen. Gelijk ook wat meegenomen voor de eveneens onderweg gebroken tafelpoot constructie. Dat gaf wel een goed gevoel. De reis verliep verder goed.

Bij Nata wordt gelukkig de weg vernieuwd. Ik moest daarom wel een stuk door het zand maar de volgende keer (??) moet het dan ook wel beter zijn.

Ik heb besloten naar de Nata Lodge te gaan in plaats van naar de bird-sanctuary waar ik voorheen kampeerde. In het verleden hebben we eens gebruik kunnen maken van het aanwezige internet van de lodge, en dat is mijn hoop en belangrijkste reden voor de keuze van vandaag. Via via, via heb ik uiteindelijk contact kunnen maken voor een heel kort momentje met Nederland. Maico heeft de telefoon laten blokkeren, zodat daar geen misbruik meer van gemaakt kan worden, en weet dus ook dat ik er nog ben. Het succes gevierd met een diner in de lodge. WAt ik morgen doe weet ik nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *