Bottomless Lakes _ White Sands NM _ Elephant Butte Lake SP

Dinsdag 27 maart 2018

Ik wilde vandaag onderweg beslist een bezoek brengen aan White Sands NM om dit fenomeen eens met eigen ogen te aanschouwen. Bij vertrek vielen de prachtige wolken partijen mij al op en dat is onderweg ook zo gebleven.

Het was een werkelijk schitterende route vandaag landschappelijk gezien. Bergen, bossen, hoogvlaktes, bergpas, echte prairie; kortom het was een feestje 🎉 om daar te rijden. Alleen het weer was wisselvallig met prachtige zonnige momenten, hagel_ en regenbuien en natuurlijk steeds maar weer die verrekte… krachtige (ruk)winden. Gelukkig was het lekker rustig op de weg. In White Sands NM slechts heel even een puntje van de trail gedaan (8 km en 3 uur; inspannend) want daar was verder geen tijd meer voor. Dit park is een sprookje: zo sneeuwwit zand dat het pijn doet aan de ogen.

Daarna was het nog 3 uur rijden (inclusief bezoekje M) naar Elephant Butte Lake SP waar het er naar uitzag dat het zou gaan stortregenen ☔ maar het bleef toch droog.

Na een korte wandeling langs de oever van het meer voor het eten stelde ik vast: weinig inspirerend maar prima tussenstop voor de etappe van morgen.

Gisteren zakte de temperatuur weer tot dicht bij het vriespunt. Vannacht lijkt het wat beter te worden.

Eén antwoord op “Bottomless Lakes _ White Sands NM _ Elephant Butte Lake SP”

  1. he Anne ik zie je foto’s. toch nog gelukt?
    van 30 graden naar het vriespunt is een behoorlijk verschil zeg,heb je sandalen en noonboots bij je?
    hi hi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *