Augrabies

Donderdag 2 maart 2017

Aangezien de poort pas om 8.00 uur open ging ben ik wat later opgestaan. Na rustig te hebben ontbeten heb ik de birdhide nog even voor een klein uurtje opgezocht.

Daarna de weg terug genomen voor 50 km en daarna naar Upington. Ik dacht daar nog even een boek te kunnen kopen omdat de tablet wat kuren vertoond, maar het was weer eens een chaos in die stad, zodat ik er eigenlijk met een boog doorheen ben gereden en weer uitkwam op de weg naar Augrabies.

Daar was ik dan ook al rond twee uur wat de gelegenheid gaf nu toch maar eens iets van de weg binnen het park te doen, iets dat de vorige keren dat ik hier was niet was gelukt. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben geraakt van de schoonheid van dit park ondanks dat ik maar een beperkt deel er van het kunnen bekijken. Het was vanmiddag 39 graden en dat vraagt eigenlijk om onweer later op de dag. Ik zag het onderweg al opbouwen en toen de eerste druppels op het raam kletterden heb ik rechtsomkeert gemaakt. Geen zin in moeilijkheden in de bergen op gravelwegen.

Toen ik terug was op de camping bleek er eigenlijks niets te zijn gevallen, maar ik laat het er toch maar bij voor vandaag.

Nog even iets drinken en de braai aansteken en de plannen voor morgen nog eens overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *