Anacortes – Concrete

Vrijdag 2 mei,

2e deel van de dagtrip

In de planning stond dat ik vanaf de veerboot de  North Cascades Hyway zou nemen naar Glacier NP in Noord America. Deze Route 20 sluit direct aan bij de haven. Met een beetje goed kijken kwam ik snel door Anacortes heen en was ik vrolijk op weg.

Anacortes Harbor

Anacortes HarborTot nu toe heb ik het zonder wegenkaarten kunnen redden (niet in de inventaris!), maar ik ga mij er steeds ongemakkelijker bij voelen. Onderweg kwam ik al signalen tegen dat Route 20 vanaf 67 gesloten was. Geen idee wat dat betekende, dus dat gelijk maar even nagevraagd bij een wegrestaurant. En ja hoor 40 km verder op is de weg afgesloten. De verwachting is dat ze hem 15 mei vrij hebben. Dat betekend dus dat ik morgen terug moet en richting Seatle moet naar het zuiden voordat ik naar het oosten kan. Via Route 2 ( gaat als tweebaansweg naar New York) of via de echte snelweg (90).

Ik ga morgen eerst een ATM zoeken voor onverwachte kosten en een wegenkaart om de impact van dit bericht helder te krijgen.

Grandy Creek KOA bij Concrete.
Selfie op Grandy Creek KOA bij Concrete.

De camping van Grandy Creek wordt langs de weg aangekondigd als Thousand Trails en blijkt te beschikken over WiFi, maar het is een onstabiele verbinding. Ik krijg steeds foutmeldingen (maico1979.com is niet te bereiken). Nou kan het natuurlijk zo zijn dat maico zijn rekening niet heeft betaald  😀 , maar ik ga ervanuit dat ik even naar het community center moet voor een betere connectiviteit.

Morgen misschien weer verder.

Eén antwoord op “Anacortes – Concrete”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *